Docent in de kijker: Rob Berghmans

Rob Berghmans is eigenaar van Specialty Coffee Roastery Caffènation, 3 succesvolle koffiebars in centrum Antwerpen én docent Barista aan het Centrum voor Avondonderwijs. Hij neemt ons mee op ontdekkingsreis naar zijn passie voor koffie, ambitie en ondernermerszin, en kijk op het leven.

moreInfo

Vier redenen waarom een baan in de juridische sector zo geweldig is

Degenen die werken in de juridische sector zijn hiervan natuurlijk al lang op de hoogte: dit is de beste sector om in werkzaam te zijn. In deze blog leggen we je graag uit waarom.

moreInfo

4 tips van de conditiespecialist

Duursport is puffen, zweten en... weten! Want wie precies weet wat die doet, bereikt de beste resultaten. Wacht niet langer om jezelf te overtreffen en volg het advies van de conditiespecialist.

moreInfo

Gelukkig is er Lucky, de (f)luisterhond!

De politiezone Brussel-hoofdstad en Elsene heeft een opmerkelijke werkkracht: Lucky, de fluisterhond. Als therapiehond steunt hij slachtoffers bij het afleggen van moeilijke getuigenissen. De golden retriever is speciaal opgeleid om die zorgtaak op zich te nemen. Lucky maakt het verschil. Ontdek hier hoe jij dieren helpt om mensen te helpen.

moreInfo

ICT & Webdevelopment: een sector boordevol potentieel

Wil jij een job in de ICT-sector aan de haak slaan? Veel werkgelegenheid en hoge lonen maken de sector erg interessant. Dankzij onze opleidingen start jij binnenkort een succesvolle carrière in de alomtegenwoordige ICT-sector!

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0