tConsultant

Kim Peeters

Kim is het vriendelijke gezicht dat je treft op onze campus in Antwerpen of Hasselt. Kom je eens langs? Dan ontvangt zij je met open armen! Ook via mail, telefoon of chat staat ze voor je klaar. Dankzij haar behulpzame karakter gaat ze steeds tot het uiterste voor jou. Studenten helpen is dan ook haar grootste bron van energie. 

Het is opvallend hoe goed Kim de noden en wensen van onze studenten weet in te schatten. Dat talent heeft ze te danken aan haar opleiding Psychologie. De mensenkennis die ze daarbij opdeed, breidde ze later nog uit met een opleiding Seksuologie. 

In haar vrije tijd is Kim erg sportief en houdt ze van lekker eten. Je doet haar ook een plezier met een leuke film of een avondje stappen. 

Kims motto luidt: "Life is the biggest party you’ll ever be at!" Samen met haar collega’s maakt ze dan ook van elke dag een feestje. Hierdoor vliegt haar werkdag in een mum van tijd voorbij!  

Attent

Uitstekende mensenkennis

Energiek


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee waarmaakt.

vacancies_discover