tConsultant

Lauren De Bruyne

Lauren is het kalme en vriendelijke gezicht op onze campussen in Antwerpen en Gent. Lauren brengt rust, vriendelijkheid, en een ongekende toewijding aan haar rol als front office medewerker.

Met een achtergrond in professionele bachelor secundair onderwijs (Engels, Nederlands) en haar ervaring in het onderwijs, begrijpt Lauren de behoeften van onze studenten. Haar kalme persoonlijkheid creëert een ontspannen sfeer waarin ze elke vraag met zorg en aandacht behandelt.

Lauren is een toegewijde professional, én ook een trotse kattenmama. Buiten het werk geniet ze van een goede borrel of etentje en deelt ze haar passie voor een actieve levensstijl, met onder andere hardlopen en fitness.

Met een motto als "Geloof dat je het kan en je bent op de helft," straalt Lauren positiviteit uit in alles wat ze doet.


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee waarmaakt.

vacancies_discover