Onze locaties


Het Centrum Voor Avondonderwijs zet in op kwaliteitsvolle, praktijkgerichte opleidingen, bereikbaarheid en efficiëntie. Met die twee kernbegrippen in het achterhoofd, hebben we onze campussen en secretariaten strategisch verspreid over Vlaanderen en Brussel. Zo kunnen we alle cursisten moeiteloos assisteren bij hun opleidingstraject. Kom jij graag eens een kijkje nemen?

Onze campussen

Van omgevormde villa's tot gerenoveerde herenhuizen... Wij organiseren onze opleidingen in tal van verschillende steden. Je bezoekt onze campussen in Antwerpen, Hasselt, Gentbrugge, Gent, Brugge, Brussel, Aalst, Leuven, Turnhout, Kortrijk, Roeselare, Oordegem, Diest, Sint-Niklaas, Genk, Mechelen, Edegem, Westerlo en Wetteren.

Onze groepslessen mag je ook van thuis uit volgen via de Virtuele Campus Zoom. In dat geval krijg je vanop afstand les van een van onze docenten. Onze virtual classes zijn zéér interactief. Zo heb je altijd de mogelijkheid om te communiceren met je medestudenten en de docent!


Onze secretariaten

Onze secretariaten bevinden zich in Hasselt, Antwerpen, Gent en Brussel. Hier vind je informatie over opleidingen, het inkijken van cursussen, het afleggen van examens voor de thuisstudies, een gesprek met onze opleidingsconsulenten... Daarbovenop worden deze locaties gebruikt als campussen en mag iedereen er les komen volgen!

Wij zorgen ervoor dat er altijd een secretariaat dicht bij jou in de buurt is. Bovendien zijn ze allemaal makkelijk bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Hulp nodig? Wij ontvangen jou graag!fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-