8 ijzersterke voordelen aan onze school

Wie bij ons les volgt, geniet van heel wat voordelen:

1. Je volgt een kwaliteitsvolle opleiding

De Interieuracademie, onderdeel van Centrum voor Avondonderwijs, is een geregistreerde dienstverlenervan de Vlaamse Overheid in het kader van de opleidingscheques. Hierdoor geniet je van gedeeltelijke terugbetaling van je inschrijvingsgeld. Door deze erkenning biedt onze school haar studenten een voordelige opleiding binnen de interieur- en vastgoedsector.

2. Laagste inschrijvingsgeld

Wie studeert aan onze academie doet dit op de meest voordelige manier. Door de grootte van onze school kunnen we heel goedkoop gespecialiseerde interieuropleidingen aanbieden. Bovendien geniet je op regelmatige basis van exclusieve kortingen en schrijf je je in aan een extravoordelig tarief.

3. Gratis proeflessen

Voor elke opleiding vind je op deze site gratis hoofdstukken die je kan downloaden. Zo ben je zeker van de inhoud van de lessen en heb je een perfect beeld van wat je van de opleiding kan verwachten. Je kan ook elke werkdag langskomen in onze secretariaten in Antwerpen, Gent of Hasselt om de volledige cursus in te kijken.

4. Voor iedereen op niveau

Al onze opleidingen zijn voor iedereen toegankelijk. De cursussen zijn zeer helder geschreven op een toegankelijk niveau, zonder afbreuk te doen aan de inhoud ervan. De opleidingen zijn bovendien zeer praktijkgericht, zodat je zeker de nodige kennis opdoetom het beroep of activiteit uit te oefenen als werknemer, zelfstandige of als hobby. Wanneer je toch een zekere voorkennis in de vastgoedsector of in de bouw zou moeten hebben staat dit uitdrukkelijk bij de betreffende opleiding vermeld.

5. Je krijgt les van professionals in hun vak

Onze school is een echte Ondernemersschool. Al onze docenten zijn mensen die minimaal enkele jaren ervaring hebben als ondernemer binnen hun vakgebied. Zij zullen je dan ook de echte praktijk aanleren die je nodig hebt om te kunnen werken. Bovendien zullen de docenten je extra startersinformatie geven, bijvoorbeeld over hoe je je eerste klanten zoekt of welke prijzen je kan aanrekenen. Dit maakt onze school zo uniek in de Benelux. Wil je zelf les geven aan onze school? Bekijk dan snel de openstaande vacatures. We zijn steeds op zoek naar nieuwe gemotiveerde lesgevers om het cursusaanbod uit te breiden.

6. Examengarantie

De Interieuracademie staat bekend om haar interieurcursussen die van zeer hoge kwaliteit zijn. Al onze docenten zijn ervaren lesgeversdie hun strepen hebben verdiend binnen interieur, vastgoed of bouw. Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Je behaalt een waardevol diploma! Niet onmiddellijk geslaagd? Met jouw persoonlijk opleidingsconsulent plan je kosteloos je herexamen in. Samen zorgen jullie ervoor dat het je de tweede keer wel lukt!

7. Je kan een stage volgen

Al tijdens je opleiding praktijkervaring opdoen? Dat kan.Heb je zelf een stageplek gevonden? Kom dan gerust langs, dan brengen wij de administratie voor jouin orde!

8. Volg ons op de voet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe opleidingen, promoties en het het reilen en zeilen binnen onze school. We zijn ook actief op Facebook.

Op je persoonlijke studentenprofiel raadpleeg je je persoonlijke agenda, ontdek je nieuwe immo-opleidingen, enz. Meld je bovenaan op onze homepagina aan!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0